• ИЗТОЧНА ПРОМИШЛЕНА ЗОНА, ГР. ВРАЦА

БАЛКАНКРАНС ЕООД е Българска фирма с основен предмет на дейност Производство и продажба на кранове , подеми и кранови компоненти, следпродажбено обслужване, и снабдяване с резервни части. Крановете, които предлагаме са козлови едногредови/двугредови, мостови едногредови/двугредови, конзолни, стационарни, стандартни подеми с капацитет от 1-80 тона и кранови компоненти. Също така изпълняваме поръчки по специални и нестандартни проекти. Фирмата разполага със сервиз за страната, който обхваща поддържане, ремонтиране и преустройване на повдигателни съоръжения, също така и металообработващи услуги, ремонт на машини и съоръжения, изработка и монтаж на метални конструкции, ремонт на електро-двигатели и електро-услуги.

БАЛКАНКРАНС ЕООД е Изключителен представител за България и Гърция на Güralp, Турция. Това е единственият производител на кранове в Турция с изграден център по Научно-изследователска и развойна дейност, пряко дотиран от държавата.

Güralp е основана в Измир, Турция и започва производство през 1991 г. Днес Компанията продължава да отговаря на нарастващото търсене на своите клиенти във фабрика със закрита площ от 13 700 m2, построена на площ от 30 000 m².

През 2004 г. GÜRALP стартира реорганизация със съвременен управленски подход и представя своите съвременни продукти с качество и иновации, като се съобразява и с изискванията на клиентите. Превръщайки се в реномиран турски индустриален производител, компанията представя продуктите си на местни и чуждестранни пазари с дисциплина и корпоративен подход на управление, със след продажбено обслужване, за пълно удовлетворение на клиентите. Компанията отдава особено значение на корпоративната организация и преобразува структурата си със съвременни управленски техники и изгражда различни партньорства. Компанията изнася все повече с всеки изминал ден и през последните години постига голям успех. От скоро сме в светлината на прожекторите, защото износът е в Близкия изток и Европа. Компанията изнася в страни като Германия, Ангола, Аржентина, Азербайджан, Бахрейн, Обединените арабски емирства, Мароко, Палестина, Южна Африка, Ирак, Иран, Камерун, Йордания, Казахстан, Кувейт, Либия, Ливан, Люксембург, Македония, Египет, България, Румъния, Русия, Сенегал, Сърбия Судан, Саудитска Арабия, Тунис, Украйна, Йордания. Целта на Фирмата е да постигне значителен напредък в износа, който ще бъде създаден чрез сътрудничество и обмен с различни страни. Днес компанията има повече от 10 000 броя опериращи подеми в Турция и по целия свят и продължава производството с капацитет от 1300 броя подеми на година. GÜRALP също така осигурява обучение и сертифициране на оператори след продажба на кранови компоненти. Компанията продължава с постоянно внедряване на цялостно осигуряване на качеството в производството, в съответствие с Международните стандарти.

Оставаме в очакване на Вашите запитвания за всякакъв вид кранове, специален тип подеми, трансферни колички, и специални проекти за изработка от метал!